Frizerski salon ANTIFRIZZ

Pitanje: Recite nam nešto o sebi i poslu kojim se bavite:

Josipa: Ja sam Josipa Šitum vlasnica frizerskog salona ANTIFRIZZ u Slavonskom Brodu, ovim poslom bavim se već više 8 godina, a 2010 godine položila sam majstorski ispit i stekla zvanje majstora.

Pitanje: . Kada i kako ste donijeli odluku da uzmete poticaje HZZ-a, pokrenete vlastiti obrt i otvorite frizerski salon Antifriz?

Josipa: Za poticaje HZZ-a čula sam od nekolicine ljudi, ali to nije bilo presudno da otvorim svoj salon. Dugogodišnjim radom u struci stekla sam jako lijep krug klijenata i na nagovor mojih bližnjih upustila sam se u poduzetničke vode.

Pitanje: Možete li za sebe reći da ste uspjeli i da ste zadovoljni napretkom salona?

Josipa: Jako sam zadovoljna napretkom salona i mogu reći da sam u ovih 5 mjeseci ostvarila svoj cilj. Nakon što platim sve obveze ostane mi daleko više nego kada sam radila za druge poslodavce.

Pitanje: Kako vidite svoju budućnost, da li ste zaposlili još jednu osobu ili ćete to učiniti u skoroj budućnosti?

Josipa: Sa 1.12. zaposlila sam radnicu, moju dugogodišnju prijateljicu i kolegicu sa kojom sam išla u školu i sa kojom sam radila u dva salona u Slavonskom Brodu. Super smo tim i savršeno nadopunjujemo jedna drugu, a to je bitno i za daljnji napredak salona.

Pitanje: Što biste preporučili nezaposlenim članovima našeg portala, a možda budućim poduzetnicima?

Josipa: Svima koji se namjeravaju upustiti u poduzetničke vode poručila bih slijedeće:
"Vjerujte u sebe, u svoje znanje i trudite se ostvariti svoje ciljeve."

Završna riječ:
Ako ste iz Slavonskog Broda ili možda samo prolazite kroz njega, a zatreba Vam pranje, šišanje, bojanje kose ili svećana frizura posjetite naš Frizerski salon ANTIFRIZZ u ulici Petra Svačića 31.Phoenix PHP - izrada web stranica prema Vašoj ideji i mogućnostima...