MALI POSLODAVCI

Mali poslodavci (male tvrtke, mali obrti, fizičke osobe) nemaju baš mnogo mjesta gdje bi oglasili potrebu za radnicima, honorarnim suradnicima ili bilo kojom drugom vrstom djelatnika. Zato na našem portalu malim poslodavcima za oglašavanje nudimo dvije mogućnosti: besplatan oglas i prepaid oglase.

Besplatno oglašavanje

Besplatno oglašavanje nije uobičajeno na specijaliziranim portalima ponude rada. No, mi smo odstupili od uobičajene prakse kako bismo malim poslodavcima omogućili jednake uvjete kao i velikim tvrtkama.

Nakon besplatne registracije na našem portalu moći ćete predati jedan besplatni oglas na 15 ili 30 dana. Nakon isteka tog perioda oglas će se automatski deaktivirati. Sve dok imate potrebu za oglašavanjem slobodnog radnog mjesta oglas možete besplatno produžavati. Oglas se po potrebi može mijenjati u periodu kada nije aktivan.

Prepaid oglašavanje

Prepaid oglasi namjenjeni su onima koji žele istaknuti svoj oglas jer su oglasi u boji, a prikazuju se prije besplatnih oglasa. Za prepaid oglašavanje potrebno je kupiti Poslić bon.

POSLIĆ BON UPISANA VRIJEDNOST
100 kn 100 kn
200 kn 200 kn
500 kn 500 kn + 50 kn gratis
1000 kn 1000 kn + 100 kn gratis
3000 kn 3000 kn + 600 kn gratis

Nakon kupnje pojedinog bona u Vašoj korisničkoj zoni bit će upisana predviđena vrijednost. Postoje tri vrste prepaid oglasa, a razlikuju se u cijeni. Prvo se prikazuju zeleni oglasi (30 kuna po danu), zatim narančasti (20 kuna po danu) i na kraju žuti (10 kuna po danu).

Boju oglasa i broj dana njegova prikazivanja na portalu određujete sami. Broj Vaših uplaćenih kuna bit će umanjen u ovisnosti o broju dana i boji oglasa. Ako objavljeni oglas deaktivirate prije isteka predviđenog perioda, razlika će Vam biti vraćena na račun u korisničkoj zoni našeg portala.

Nakon što istekne vrijeme aktivacije, oglas se automatski deaktivira što znači da ostaje u Vašoj korisničkoj zoni još 90 dana, ali se ne prikazuje na portalu. Unutar tih 90 dana možete ga ponovo aktivirati. Oglas koji neće biti ponovo aktiviran u tom periodu automatski će biti izbrisan.

Sadržaj Vaših oglasa, aktivnih i neaktivnih, možete po želji mijenjati.

Želite li specijalne oglase, banere ili neku drugu vrstu suradnje

Uvijek smo spremni na različite načine surađivati s malim i velikim tvrtkama. Ako imate bilo kakvu poslovnu ideju ili želju za suradnjom slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Cijene banner oglasnog prostora iznad glavnog menija i desno od teksta
za 1000 prikazivanja (CPM):

- Horizontalni banner iznad menija dimenzija 728x90px (96 pixels/inch),
  ne prikazuje se na naslovnici - 70 kn/1000 prikaza

- Banner desno dimenzija 300x250px (96 pixels/inch) - 90 kn/1000 prikaza

- Banner desno dimenzija 300x100px (96 pixels/inch) - 60 kn/1000 prikaza

- Banneri ostalih dimenzija - prema dogovoru.

U sve cijene uračunat je PDV.

 

Imate li bilo kakvu poteškoću prilikom registracije, trebate li pomoć, savjet ili imate pitanje slobodno nas kontaktirajte na naše telefone između 10 i 16 sati, putem e-maila ili preko društvenih mreža Facebook ili G+. Potrudit ćemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.



Phoenix PHP - izrada web stranica prema Vašoj ideji i mogućnostima...