VELIKI POSLODAVCI

Većina tvrtki želi zaposliti najboljeg kandidata za pojedino radno mjesto bez obzira radi li se o stalnom ili privremenom zaposlenju. No, ponekad nije lako naći pravu osobu pa se i oglašavanje radnog mjesta produži iznad očekivanog, a ponekad je i kraće od očekivanog. Upravo iz tog razloga prepaid oglasi idealna su opcija tvrtkama jer sami određujete koliko dana će se oglas objavljivati, a plaćate po danu objave, a ne po tjednu ili mjesecu. Prepaid oglasi se mogu aktivirati i deaktivirati po elji jednim klikom miša, te mijenjati prema potrebi, što uvelike štedi Vaš novac.

Za prepaid oglašavanje potrebno je kupiti Poslić bon.

NOVO!!!

POSLIĆ FLAT BON

Poslić Flat bon namijenjen je onim tvrtkama i obrtima koji imaju potrebu za većim brojem oglasa za zaposlenje tijekom godine. Poslić Flat bon omogućuje svakoj tvrtki ili obrtu tijekom 30 ili 90 dana objavljivanje neograničenog broja oglasa u svim kategorijama kao i na naslovnici. Veliki poslodavci koji kupe Poslić Flat bon mogu koristiti sve alate instalirane na našem portalu kao i sve prednosti prepaid oglašavanja i to potpuno besplatno.

Cijena Poslić Flat bona za period od 30 dana je 650 kn, a za period od 90 dana 1700 kn. U cijenu je uračunat PDV.

Ponudu za Poslić Flat bon možete naručiti nakon registracije putem telefona 095 7171 999, a nakon uplate bon će Vam biti aktiviran.

POSLIĆ BONOVI

POSLIĆ BON UPISANA VRIJEDNOST
500 kn 500 kn
1000 kn 1000 kn
2000 kn 2000 kn + 200 kn gratis
5000 kn 5000 kn + 500 kn gratis
10000 kn 10000 kn + 2000 kn gratis

U sve cijene uračunat je PDV.

Nakon kupnje pojedinog bona u Vašoj korisničkoj zoni bit će upisana predviđena vrijednost. Postoje tri vrste prepaid oglasa za tvtrke, a razlikuju se po dizajnu i mjestu objavljivana:

Naslovnica dizajn - 150 kn po danu
- prikazuje se na naslovnici i u izabranoj kategoriji
- tekst oglasa prikazuje se prema Vašoj kreaciji te apsolutno podržava vizualni identitet tvrtke

Logo naslovnica - 100 kn po danu
- prikazuje se na naslovnici i u izabranoj kategoriji
- standardni dizajn našeg portala

Logo kategorija - 50 kn po danu
- prikazuje se u izabranoj kategoriji
- standardni dizajn našeg portala.

Cijene se ne odnose na kupce POSLIĆ FLAT BONA

Svi tipovi oglasa podržavaju logotip tvrtke. U slučaju da ne stavite logotip na naš server bit će prikazano ime tvrtke.

Vrstu oglasa i broj dana njegova prikazivanja na portalu određujete sami. Broj Vaših uplaćenih kuna bit će umanjen u ovisnosti o broju dana i vrsti oglasa. Ako objavljeni oglas deaktivirate prije isteka predviđenog perioda, razlika će Vam biti vraćena na račun u korisničkoj zoni našeg portala.

Vaši oglasi su uvijek grupirani i složeni prema prioritetu koji sami određujete.

Nakon što istekne vrijeme aktivacije, oglas se automatski deaktivira što znači da ostaje u Vašoj korisničkoj zoni još 180 dana, ali se ne prikazuje na portalu. Unutar tih 180 dana možete ga ponovo aktivirati. Oglas koji neće biti ponovo aktiviran u tom periodu automatski će biti izbrisan.

Sadržaj Vaših oglasa, aktivnih i neaktivnih, možete po želji mijenjati.

Nagrađujemo tvrtke

Svaka tvrtka koja zaposli jednog od naših registriranih posloprimaca na duže od 3 mjeseca bit će nagrađena sa 250 kuna na korisničkom računu. Tvrtka je dužna dostaviti kopiju prijave na mirovinsko i zdravstveno, a posloprimac je dužan odjaviti se s našeg portala.

Tvrtke mogu potpuno besplatno pretraživati oglase posloprimaca

Na našem portalu tvrtke imaju zasebnu tražilicu kako bi mogle pretraživati oglase posloprimaca i na temelju tih oglasa pronaći zaposlenika kakav odgovara njihovim kriterijima.

Želite li specijalne oglase, banere ili neku drugu vrstu suradnje

Uvijek smo spremni na različite načine surađivati s malim i velikim tvrtkama. Ako imate bilo kakvu poslovnu ideju ili želju za suradnjom slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Cijene banner oglasnog prostora iznad glavnog menija i desno od teksta
za 1000 prikazivanja (CPM):

- Horizontalni banner iznad menija dimenzija 728x90px (96 pixels/inch),
  ne prikazuje se na naslovnici - 60 kn/1000 prikaza

- Banner desno dimenzija 300x250px (96 pixels/inch) - 70 kn/1000 prikaza

- Banner desno dimenzija 300x100px (96 pixels/inch) - 50 kn/1000 prikaza

- Banneri ostalih dimenzija - prema dogovoru.

U sve cijene uračunat je PDV.

 

Imate li bilo kakvu poteškoću prilikom registracije, trebate li pomoć, savjet ili imate pitanje slobodno nas kontaktirajte na naše telefone između 10 i 16 sati, putem e-maila ili preko društvenih mreža Facebook ili G+. Potrudit ćemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.Phoenix PHP - izrada web stranica prema Vašoj ideji i mogućnostima...