POSLOPRIMCI

Ovaj portal namijenjen je prvenstveno nezaposlenima, onima koji žele dopuniti svoju mjesečnu zaradu, te onima koji žele promijeniti posao. Ponudite svoj rad jer možda netko traži upravo osobu poput Vas. Rezultati istraživanja objavljeni u ožujku 2011. pokazali su kako 90 posto novozaposlenih sklapa ugovor na određeno vrijeme dok samo 10 posto dobiva ugovor za stalni radni odnos (izvor: Vjesnik.hr).

Samim time pojavila se potreba za nečim novim, fleksibilnijim, nečim što će i poslodavcima i posloprimcima omogućiti bržu izmjenu informacija.

Upravo prepaid oglasi čine naš portal jedinstvenim u Hrvatskoj jer svojim mogućnostima uvelike štede novac kod oglašavanja. No, to nije jedina razlika i prednost ovog portala.

Besplatno oglašavanje

Za objavljivanje besplatnog oglasa dovoljno se registrirati na našem portalu. Nakon registracije moći ćete objaviti svoj besplatni oglas i objaviti što želite raditi. Trajanje pojedinog oglasa je 30 dana, a nakon tog perioda će se automatski deaktivirati. Sve dok imate potrebu za oglašavanjem možete ga ponovo besplatno objavljivati. Oglas se po potrebi može mijenjati u periodu kada nije aktivan.

Prepaid oglašavanje

Prepaid oglasi namjenjeni su onima koji žele istaknuti svoj oglas jer su oglasi u boji, a prikazuju se prije besplatnih oglasa. Za objavljivanje prepaid oglasa potrebno je kupiti Poslić bon.

POSLIĆ BON UPISANA VRIJEDNOST
25 kn 25 kn
50 kn 50 kn
100 kn 100 kn + 10 kn gratis
200 kn 200 kn + 20 kn gratis
500 kn 500 kn + 100 kn gratis

Nakon Vaše kupnje pojedinog bona u vašoj korisničkoj zoni bit će upisana predviđena vrijednost. Postoje tri vrste prepaid oglasa, a razlikuju se u cijeni. Prvo se prikazuju zeleni oglasi (10 kuna po danu), zatim narančasti (5 kuna po danu) i na kraju žuti (1 kuna po danu).

Boju oglasa i broj dana njegova prikazivanja na portalu određujete sami. Broj Vaših uplaćenih kuna bit će umanjen u ovisnosti o broju dana i boji oglasa. Ako objavljeni oglas deaktivirate prije isteka predviđenog perioda, razlika će Vam biti vraćena na račun u korisničkoj zoni našeg portala.

Nakon što istekne vrijeme aktivacije, oglas se automatski deaktivira što znači da ostaje u Vašoj korisničkoj zoni još 90 dana, ali se ne prikazuje na portalu. Unutar tih 90 dana možete ga ponovo aktivirati. Oglas koji neće biti ponovo aktiviran u tom periodu automatski će biti izbrisan.

Sadržaj Vaših oglasa, aktivnih i neaktivnih, možete po želji mijenjati.

Posebni popusti samo za posloprimce

Naš portal trenutno pregovara s još nekim tvrtkama kako bi posloprimcima, članovima našeg portala, omogućio kupnju pojedinih proizvoda ili usluga po znatno povoljnijim cijenama.

Nagrađujemo tvrtke

Svaku tvrtku koja Vas zaposli na dulje od 3 mjeseca nagrađujemo s 250 dodatnih kuna na njihovom korisničkom računu. Tvrtka je dužna dostaviti kopiju prijave na mirovinsko i zdravstveno, a Vi ste se dužni odjaviti s našeg portala.

Tvrtke mogu potpuno besplatno pretraživati vaše oglase

Na našem portalu tvrtke imaju zasebnu tražilicu kako bi mogli pretraživati Vaše oglase i na temelju njih kontaktirati Vas u vezi zaposlenja.

I to nije sve. Ovo bi mogli nazvati START PAKETOM jer za budućnost pripremamo još nekoliko novosti koje će uskoro biti dostupne na ovom portalu.

 

Imate li bilo kakvu poteškoću prilikom registracije, trebate li pomoć, savjet ili imate pitanje slobodno nas kontaktirajte na naše telefone između 10 i 16 sati, putem e-maila ili preko društvenih mreža Facebook ili G+. Potrudit ćemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.Phoenix PHP - izrada web stranica prema Vašoj ideji i mogućnostima...